Den 12. december 2016 forlod Skuespilleren CLAUS RYSKJÆR Jorden. Her, hvor han befinder sig nu, han han det utroligt godt. Hvor godt - beskriver han selv i denne HILSEN TIL DANMARK, som vi modtog den 2. januar 2017:

 

 TTT     h

Denne HILSEN   har   Hanne Leffler 

modtaget under  tankeinspiration 

den 2. januar 2017 af

                                                             

Claus Ryskjær

vEN HILSEN TIL DANMARKv

 

  T

 

Her kommer Claus Ryskjær med fuld musik – mere frisk end nogensinde og klar til nye eventyr –

masser af nye eventyr.

 

Jeg føler mig som en delfin, der lige er sprunget ud i de bølger, den har savnet så længe, og Jeg er klar til et par gevaldige luftspring.

Kort sagt. Når man forlader Jorden, så bliver man først for alvor fri. Jorden baster og binder menneskene på hænder og fødder og gør, at nogle af os simpelthen bliver deprimerede af denne Ørkenvandring.

Det behøver dog ikke at ramme alle lige slemt. Jeg har fået min del af det, og Jeg må sige, at den lettelse, Jeg følte, da det hele var overstået, var så ubeskrivelig, at intet på Jorden kan sammenlignes med dette.

 

Denne Hilsen, som Jeg ønsker at sende alle mine kære Venner i Danmark, er sendt til Jer af en Claus Ryskjær, der elsker Jer alle så højt, at mit hjerte næsten ikke kan rumme det.

 

En ganske særlig Hilsen går til Lisbet Dahl. - Lisbet er en forunderlig Kvinde. Hun forstod øjeblikkelig, hvordan man havde det, og hvis der var en dag, hvor Jeg havde det dårligt, tog hun hensyn til det.

 

Lisbet. Jeg ønsker at takke dig for vort muntre samspil.

Du - Lisbet betød mere for mig end nogen anden; - og det er en stor Glæde for mig at fortælle, at vi er Sjælevenner – også på det åndelige Plan.

   ❤

Jeg vil bede Hanne Leffler, som modtager mine ord, og hendes Medhjælper Kirsten Pedersen om at sende denne Hilsen til dig.

 

En anden, Jeg også ønsker at takke for mange års pragtfuldt samarbejde, er min gamle Ven Ulf Pilgaard.

Jeg husker, da vi i fællesskab ”lagde salen ned”. Disse år hørte til mine bedste år, og min Tak vil Jeg gentage, når vi atter engang mødes.

 

Ak ja!  Den kære gamle Cirkusrevy. Hvad har den ikke givet publikum i årenes løb af både godt og mindre godt?  Forhåbentlig mest det første.

® ® ® ®

At Jeg også fik lov at spille sammen med Olsen-Banden, hører også til én af de ting, Jeg tænker på med stor Glæde. Mit samspil med Egon Olsen i ”Olsen-Banden derud af”, vil Jeg bevare i min erindring.

 

Mit tilbageblik stopper ved ”Huset på Christianshavn”.

 

Også dette var uforglemmelige dage. Jeg var Bo oppe på kvisten; - Jeg havde mange meget forskellige piger på besøg til stor forargelse for Meyer, der jo var af den gamle dydige skole. Jeg havde det pragtfuldt i dette selskab, og da Jeg endelig blev gift og skulle flytte, efterlod Jeg på det tomme gulv en stor kasse øl, som de kunne fornøje sig med.

Bagsiden af historien var, at Købmanden kom op og krævede penge ind både for øl og for andre varer, som de måtte punge ud med.

     

Når Jeg nu må sige farvel til det hele, så er dét, Jeg savner mest, de glade dage i Cirkusrevyen, hvor Jeg rigtig fik lov at folde mig ud.

 

Jeg kan glæde Jer alle med, at Jeg nu er den gamle glade Claus Ryskjær igen, og her, hvor Jeg befinder mig nu - Sjette Sfæres yderste Kreds, hvor Englene har deres Opholdssted, mens de leder menneskene fremad mod Lyset som Skytsånder, - er Jeg den gladeste af dem alle.

 

Livet er slet ikke så sørgeligt, som det ser ud til. Den gode G U D har sørget for, at vi alle får så meget at glæde os over, at intet menneske kommer til at mangle noget.

De seks Himmelsfærer, G U D har anlagt rundt om Jorden som Opholdssted for menneskeånderne mellem de jordiske inkarnationer, er så overvældende smukke, at den Sjette og allersmukkeste virker som det endelige Paradis for alle.

¯

Men der venter noget endnu smukkere forude.

Når menneskene har overstået den jordiske Kamp og sejret over Mørket, bliver de overført til en dejlig Lysklode, som G U D  har i beredskab til dem, hvor der ikke findes død eller smerte.

Her skal de forsætte deres udvikling og vil blive undervist af een eller flere af G U D´s TOLV HØJE TJENERE.

 

Den lykkelige Slutning på det hele er, at hvert eneste menneske uden undtagelse

 

vil blive modtaget af G U D  i  G U D´s eget SKØNHEDSRIGE  til en Tilværelse,

 

der aldrig stopper -  men som  o v e r g å r  a l  f o r s t a n d .

 

       2. januar 2017                      Claus Ryskjær         

 

  T

 

  

                                                                   

BEKRÆFTET   I   G U D’S   NAVN

z

 

Hanne  Leffler 

i alt

S a n d h e d  

 

µ

 

 

 

                                                      

  Tonerna

Tanke, vars strider blott natten ser,

toner, hos eder om vila den ber.

Hjärta, som lider, som lider af dagens gny,

toner till eder, till er vill det fly.             

                             E.G. Geijer

 

 

 

Dette Budskab er fremkommet ved, at  CLAUS RYSKJÆR, der efter sin inkarnation er en  frigjort Engel, befinder sig ved vor side. - Her giver han sig til kende under tankeinspiration - og meddeler, at han ønsker at sende en  HILSEN TIL DANMARK.

Efter at vi begge har budt ham hjertelig Velkommen   - lytter jeg og kan nu tydeligt "høre", hvad der bliver mig indgivet under tankeinspiration.

         Kirsten skriver alt ned sætning for sætning.  

 

             Kirsten Pedersen         Hanne   Leffler

 æ

 

 

Hvis du har lyst til at få flere Budskaber, kan det lade sig gøre, hvis du sender din e-mailadresse til

leffler@webspeed.dk.

Da vil du hver måned få tilsendt forskellige udvalgte Budskaber af de senest modtagne.

 

                                                                                      Venlig   Hilsen     Hanne   Leffler                                                              

 

T  T  T

 

      

d d d