Den 5. februar 2019 modtog vi denne HILSEN til JORDENS BEFOLKNING fra de To, der i sin tid skabte det ædle Håndboldsspil. - - I fortsættelsen, som er meget overraskende, taler To fra det danske Håndboldhold, der vandt "V E R D E N S M E S T E R S K A B E T" - i Håndbold - i Herning i år:

                                                                                                                                                                                      

 TTT  h

     Denne HILSEN  har     

 Hanne Leffler modtagetet  modtaget                                     

under  tankeinspiration

          den 5. februar 2019

 

 

Hilsen til Jordens Befolkning.

Stifterne af Håndboldsspillet

Mikkel Hansen  og  Lasse Svan Hansen

 

 &

 

 

 

Denne Hilsen er til hele Jordens Befolkning fra de To,

 der i sin tid skabte det ædle Håndboldsspil.

 Vi var begge ansat ved det danske Skolevæsen som Lærere; -

 R.N. Ernst i Nyborg og Holger Nielsen ved Ordrup Latin- og Realskole.

Jeg stod samtidig bag Holger Nielsens genoplivningsmetode!

  

Det startede som et skolespil for vore elever; - men senere bredte det sig og blev et spil, som alle kunne spille, - børn, voksne, mænd, kvinder; - og i dag er dette spil med ved enhver Olympiade.

Grunden til, at vi begge To står som Opfindere af Håndboldsspillet var den, at Jeg – Holger Nielsen kom på besøg i Nyborg og mødte R.N. Ernst; - og her fik vi os en god snak om vore elever og om, hvordan vi bedst kunne aktivere dem; - for vi ønskede begge at gøre det bedste for dem.

At se vore elevers glæde, når de rørte sig under boldspillet, var så ansporende for os, at vi meget hurtigt fik skabt faste regler for spillet, som så skulle overholdes! Og på den måde blev Håndboldsspillet skabt i 1897.

Jeg - Holger Nielsen i Ordrup og Jeg - R.N. Ernst i Nyborg fortsatte med at lade børnene spille håndbold; - og én gang kommet - blev det ved med at være et spil, som glædede ikke alene vore elever - men også de talrige, som tog det op senere; - og sporten dyrkes i dag både indenfor herre- og kvindehåndbold.

  

Nu må vi vist hellere præsentere os!

Vi er i vor nuværende inkarnation selv blevet Håndboldspillere.

Vort danske Håndboldhold har netop vundet Verdensmesterskabet. - Kampen foregik i Herning, og Nordmændene var vore modspillere, så vi fik altså lov at spille på Hjemmebane. Kampen endte med det storslåede resultat 31-22 til os, og det betød, at Verdensmesterskabet var hjemme!

 

Vi var alle jublende glade over denne Sejr; - og det er svært at sige, hvem der var mest glade, da vi alle stod på Sejrsskamlen og skulle modtage vore Guldmedaljer.

Kronprins Frederik uddelte Medaljer til nogle af os, og den glæde, der strålede ud af Hans øjne, fortalte os, hvor glad Han var!

Hele ”Vort yndige land” var med os i Glædesjublen; - og dagen efter blev vi alle modtaget på Københavns Rådhus, hvor Rådhuspladsen var tæt pakket af mennesker, der ønskede at dele Sejrsglæden med os.

vvv

Den, der modtager vore ord til Jer, er det danske Medium Hanne Leffler. Dette Medium er så lydhør, at hun kan ”høre” hver sætning, vi indgiver hende under tankeinspiration, og hendes dygtige og tro Medhjælp Kirsten Pedersen skriver omhyggeligt alt ned sætning for sætning. At stå ved disse To Pigers side i vor lette Åndedragt, er i sig selv én af de største oplevelser, vi kunne få; - og dét, disse To Piger har præsteret i 20 år, er så stort, at det vil placere Danmark som det Land, der har gjort mest for Jordens Befolkning.

 

Danmark er udvalgt blandt alverdens Lande, og Den, der har udvalgt dette Land, er HIMLENS G U D.

Grunden til dette er, at Danmark i flere hundrede år har været Landet med den absolut største

Lysudstråling. Landet – så lille det er - er på grund af sit Lys i stand til at afbalancere det

Mørke, der findes rundt omkring på Jorden og give dette Mørke en modstand, så det

afmattes og hele tiden viger og viger.

--

Mørke og Lys, som ikke må forveksles med det jordiske mørke og lys, er mægtige magnetiske virkende Kræfter, som begge har indflydelse på det jordiske liv.

Mørket er lig med det Onde, og Lyset er lig med det Gode.

Dét, der er menneskenes opgave på Jorden, er at yde Mørket (det åndelige Mørke) modstand og følge Lyset, for kun på denne måde kan menneskene sejre over Mørket, så de kan forlade Jorden og vandre videre ad lysere og bedre veje,  indtil  Målet – G U D’s Rige -  er nået.

--

Vi er stolte af at tilhøre denne Nation, og i dette øjeblik, hvor vi står ved Hanne Leffler og Kirsten Pedersens side, er vi klar over, at det er disse To Piger, der - sammen med den danske Nation - på deres skuldre bærer Æren for, at Danmark er i stand til at byde det jordiske Mørke trods.

 

Det er Mørket, der står bag al Ondskab på Jorden, og når det tungeste Mørke forsvinder fra Jorden,

så vil Jorden blive det jordiske Paradis, vi alle inderst inde går og håber og venter på!

 

Vort gamle Danmark skal bestå 

så længe bøgen spejler

sin top i bølgen blå.

                                                      Adam Oehlenschläger

 

5. februar 2019               Mikkel Hansen  og  Lasse Svan Hansen

   &

 

 

 

 

 BEKRÆFTET   I   G U D’S   NAVN  

z

 

 

Hanne  Leffler 

i alt

S a n d h e d  

 

µ

 

  

Den 1. marts 2012 blev Mikkel Hansen af det international håndboldforbund kåret som verdens bedste håndboldspiller 2011.

 

Han har vundet VM 2019 på hjemmebane i Herning. Han blev ved samme lejlighed kåret som turneringens mest værdifulde spiller

 

 Holger Nielsen < Mikkel Hansen

 R.N. Ernst <  Lasse Svan Hansen

 

d d d