Den 24. april 2019 modtog vi eet af de mest alvorlige og samtidig eet af de mest triste ANGERS-BØNSKRIFTER. - - Det var fra den Person, der uset og uopdaget havde sat ild til NOTRE DAME-KIRKEN i Paris. - - - - Hvis mennesker aner, hvorledes ANGEREN bagefter kan gennemmatre den, der fuldt bevidst udfører en sådan Udåd, ville denne Handling ikke være sket.

                                                                                           TTT  h 

Dette ANGERS-BØNSKRIFT

har Hanne Leffler

                                    modtaget                                       

      under  tankeinspiration den 24. april 2019 af

               Ham, der fortryder dette af hele sit hjerte

 

 

Jeg har en Bøn til denne Verden, som jeg håber -
ikke bliver afvist!

Jeg har gjort noget, der er så grusomt –
ikke alene imod den franske Nation - men mod hele Verden!
Jeg har ødelagt eet af de største og smukkeste Bygningsværker, som vi har på Jorden, -
Notre Dame Kirken i Paris

.
Eet af de stolteste Bygningsværker, - eet af de smukkeste og mest ophøjede beviser på, hvor langt den menneskelige civilisation er nået, er blevet ødelagt af en Person, som, - selv om han udmærket vidste, hvad han gjorde, – dog i kraft af sin iboende Ondskab og sin trang til at ødelægge - uden tøven satte ild til denne stolte Domkirke, som har glædet millioner af mennesker gennem århundredernes løb.

Dens Rødder går langt tilbage. For 600 år siden stod den færdig og hævede sine Tårne op mod den Himmel, hvis Udsendinge havde skabt den og sat den på Jorden,  - først og fremmest for at glæde menneskene og vise dem, hvor meget Dygtighed og Skønhedssans kan udføre; - og menneskene har i sandhed glædet sig lige siden over det smukke Syn.

En sådan Bygning bør kunne stå til evig Tid; - og alene i kraft af sin Skønhed og Ophøjethed bør den kunne afholde alle – selv den værste – fra at gøre skade på denne Bygning!

Nu har Ilden – dette umættelige Uhyre – som sluger og nedbryder alt – sat sine triste spor overalt på denne bygning; - og selv om menneskene vil gøre alt for at genopbygge Notre Dame, så vil det dels være meget svært og dels tage meget lang tid, hvor menneskene kun har det bedrøvelige Skue, når de betragter Kirken.

Åh gud! Det kan ikke passe! Så onde er der ingen, der er; - og alligevel!  Jo – der var een.
Een, der først for sent blev klar over, hvad det var, han havde gjort, da Kirkens indre stod fuld af flammer. Een, der ville give sit liv for, at dette ikke var sket!

Hvor mange Bønner, jeg end beder til G U D, så bliver Kirken ikke hel igen! Det er, som om G U D vil fortælle mig, at dét, der er sket, ikke står til at ændre.
-
                         Paris er ikke den samme i dag, som Byen var for 10 dage siden!

Paris – skønne stolte By!

Ingen trøst er stor nok til at erstatte dette Tab; - der er kun én ting at sige om dette:

Dette  burde   ikke  være  sket!

   ¬ ¬ ¬ 

------

Den, der står bag denne Brand, har for længst ønsket, at G U D DEN ALMÆGTIGE ville udslette ham; - men på en eller anden forunderlig måde lever jeg endnu, så G U D har ikke villet bønhøre mig!

Jeg beder nu med bævende hjerte ikke alene Frankrig - men den hele Verden – om Tilgivelse for dette forfærdelige, jeg har været skyld i. Jeg er klar over, at for den Synd, jeg har begået, findes der nok ingen Tilgivelse! Men jeg kan ikke gøre andet nu; - og jeg håber inderligt, at I tror mig, når jeg siger, at ingen kan have angret dette højere end jeg.

 

           Ham, der fortryder dette af hele sit hjerte

                                                                        


                    

                                                                   BEKRÆFTET   I   G U D’S   NAVN

z

Hanne  Leffler 

i alt

S a n d h e d  

 

µ

 ---

 

 

G U D:
JEG – der er ALTETS SKABER og som ser alt, hører alt og ved alt – har stået ved siden af den Person, der ødelagde Notre Dame -  og gjort alt, hvad JEG kunne for at fortælle ham, at denne Kirke er så uerstattelig, at han måtte tøjle sine ødelæggende Tendenser!
Men desværre! Mine indtrængende og appellerende Ord  til ham nyttede ikke noget! Mit Hjerte var tungt af Sorg, da han gjorde sine onde Tanker til handling med det ødelæggende resultat, vi ser i dag!

Den Anger, der er ved totalt at tage magten fra ham, er ægte; - og når han retter sin Bøn ud til Frankrig og til Verden for at bede om Tilgivelse for dét, der er sket, så er det, fordi det er hans eneste redning overhovedet -  at få Tilgivelse for denne Handling!
De, der vægrer sig ved at tilgive, fordi dét, han har gjort, er for slemt, de skal vide, at det var Mørket – det Onde – der fristede ham! Den pågældende Person er een af Mine dybest faldne inkarnerede Engle, og enhver af disse Engle bærer Mørkets tungeste Byrde i deres Sind. Dette Mørke tvinger, presser, forlanger, kræver, at han skal følge dét, der er Mørkets inderste mening – at nedbryde, ødelægge, udslette - og det lader ham ikke i fred, før han enten har udført sin onde Handling - eller har sagt et klart og afgjort  N E J  til at gøre noget sådant!

I mennesker, der dømmer ham, -  I skal vide, hvor mange Lidelser, han må igennem, fordi han lod sine onde Tanker komme til Handling.
JEG vil bede Jer alle om at forstå, at så længe mennesker er i stand til at tilgive, så længe ligger vejen dem åben til Mit Paradis, hvor alle, – uanset hvem de er, og hvad de har gjort, – engang er Velkomne!
     z z z

                     Midt i alt det uendeligt triste oplevede JEG noget, som glædede MIG.
Mens flammerne var i færd med at ødelægge Notre Dame, stillede Folk sig op og begyndte at synge Salmer  -  formet som en Bøn til MIG.
JEG modtog dette som en Tak for alt det skønne, Mine Udsendinge har givet Menneskene på Jorden, og samtidig var det, som om alle disse menneskers Sang skulle beskytte Verden mod endnu en ødelæggelse af denne art!

    24. april 2019                                    G U D

                                                     z
                     

Iflg. Nettet:
Notre Dame eller Notre Dame de Paris er en katolsk domkirke på Ile de la Cité i Frankrigs hovedstad Paris. Notre Dame betyder 'Vor Frue', dvs. Jomfru Maria, hvorfor mange kirker i landet bærer navnet.
Arbejdet med at bygge kirken startede i 1163 og blev først afsluttet næsten 200 år efter i 1345. Den er dermed blandt de ældste bygninger i byen og blev desuden i 1862 klassificeret som monument historique. Kirken blev stærkt beskadiget under den franske revolution i 1789, men blev restaureret i 1800-tallet.
I 1804 kronede Napoleon 1. sig selv til kejser og sin gemalinde Josefine til kejserinde i Notre Dame.

              Notre Dame lægger baggrund til Victor Hugos roman Klokkeren fra Notre Dame fra 1831.
                      Der hvor Notre Dame ligger, har der engang ligget et romersk tempel.
                                          Notre Dame de Paris ejes af den franske stat.

 

        d d d