Præsident DONALD TRUMP har endnu engang bragt sig i Verdens søgelys på grund af den behandling, han har givet fire amerikanske Statsborgere - fire kvindelige Kongres-medlemmer grundet hans mildt sagt uforskammede behandling af dem.

 

Dette ANGERS-BØNSKRIFT

har Hanne Leffler

                 modtaget                     modtaget                                         

 under  tankeinspiration

den 22. juli 2019 af

    Præsident Donald  Trump            

 og fire kvindelige Kongresmedlemmer

 

 

Donald Trump:
Jeg ønsker at gøre opmærksom på én ting. Jeg er Præsident for U S A ’s forenede Stater, og det er således mig, der har både det første og det sidste ord at skulle have sagt!

Det er der visse personer, der ikke forstår; - og for at imødegå en mulig kritik, ønsker jeg at sige én gang for alle, at jeg er ikke til fals for tåbelige Kvindfolk, der ikke begriber, at jeg simpelthen har ret i det, jeg anfører, og at jeg – Trump i øvrigt har ret i alt, hvad jeg siger.                                                                                                                                                                                                                           Donald  Trump             



De fire Kvinder:
Vi fire, der taler her, lytter med stor Forundring til Deres ord, Hr. Præsident; - og vi har ærlig talt lidt svært ved at fatte, at det er U S A ’s Præsident, der siger sådan!

Vi følte os i høj grad stødt, da De på grund af vor mørkere hudfarve bad os om at forlade U S A  og tage ned til vore respektive Lande, fordi vi der kunne gøre mere gavn. Ærlig talt – vi føler alle fire, at vi gør vort yderste for vort Land, således som vi føler, det bør gøres; - men vi kan forstå, at De – Hr. Præsident har en helt anden opfattelse.

Det sidste, De har gjort, er at stå på en Talerstol og offentligt – så hele Amerika kunne høre det – forlange en Undskyldning fra os fire! Der er noget her, vi ikke kan få til at passe. Først fornærmer De os i hele Amerikas åsyn; - og bagefter forlanger De minsandten en Undskyldning af os!



Nej, Hr. Præsident. Det må vist være lige omvendt; - at det er os fire, der hver især ønsker at få en

Undskyldning fra Dem; - og før den Undskyldning er faldet, er sagen ikke ude for vort

vedkommende.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         De Fire                         

 

G U D:
                                                                    D o n a l d   T r u m p !

                                                          Det er din SKABER, der taler til dig.
JEG ønsker at fortælle dig, hvad der sker, hvis du fortsætter med at behandle dit Folk så ringe, som du har behandlet disse fire kvindelige Kongresmedlemmer

Dit Land vil miste Respekten for dig; - og uden Respekt er du ikke Præsident ret meget længere! Den sti, du betræder, er så mørkefyldt, og de Lysglimt, JEG af og til kan se flamme op i dit sind, er for få og svage.

Hvis du ønsker at stå for Det amerikanske Folk som en Præsident, der var klar til at tage de Opgaver på dig, som Amerika krævede, og i øvrigt bevarede den Respekt, du skylder hver eneste amerikansk Borger, så må du være klar over, at du skal sigte Mørket totalt fra og ene holde dig til Lyset; - for i Mørket findes Nederlaget; - og du, der er Præsident, burde vise ikke alene Amerika - men hele Verden, at du er i stand til at formidle den Opgave - du har fået – med bravur!

Hvis du ønsker at forlade Mørket og gå Lysets Veje, så vil du få al den støtte, du har brug for af MIG!

                                             JEG ønsker for dig, at du må vælge det rette!


  11. juli 2019                                                                          G U D