Fra Komikeren, Skuespilleren, Manuskriptforfatteren og Filminstruktøren PREBEN KAAS modtog vi den 27. maj 2019 denne veloplagte og dejlige Hilsen. - Ind imellem taler G U D til en kendt Dansker. - Vi takker for denne HILSEN.

 

 

Denne HILSEN   har  Hanne Leffler   modtaget

under  tankeinspiration  den 27. maj 2019 af

Skuespiller P r e b e n   K a a s 

( 1930-1981 )

 

 

 

Når Jeg – Preben Kaas skal sende en Hilsen til Danmark,

så må Jeg først og fremmest sikre mig, at de, der læser det, ved,

hvem Jeg er. Men her kommer min humor mig til gode; - for Jeg ved jo,

hvilke film I elsker at se og stadig ser, og så kan det ikke undgå

Jeres opmærksomhed, at Jeg spiller med i de allerfleste.

 

Jeg sidder heroppe i mit Udsigtstårn og har udsigt til det meste af Danmark; - og Jeg kan kun sige, at I har forstået det i Danmark! De allerfleste mennesker har det godt; - og sikken en pragtfuld mængde mennesker, der siden Jeg forsvandt, har fået indpas i Danmark. Dette kan kun glæde mig; - for efter min mening er Danmark et af de allerbedste Lande på Jorden.

✱     ✱    

Jeg har hørt rygter om, at der er en Politiker, der har udtalt, at Tre-Firehundredetusinde Muslimer skal smides ud af Danmark, fordi deres Religion så åbenlyst strider mod den, vi har.

Set fra min Udsigtspost må der være noget, Jeg har misforstået. Hvordan vil han forsvare en så hjerteløs ide?

Hør - hvad G U D vil sige til ham i den anledning:

 

G U D:

M i n  S ø n.

Er du klar over, hvad der sker, når du helt offentlig udtaler sådant noget? Der er tale om en Menneskeforagt, som man kan sammenligne med den hetz, den tyske Fører Adolf Hitler stod i spidsen for, og som gjaldt Forfølgelsen af alle de, der var Jøder; - ganske uden hensyn til, hvad de havde gjort.

JEG kan kun beklage, at dine Tanke har ført dig sådan på Vildspor; - og JEG kan fortælle dig, at dine meninger har slået rod i nogle sind; - og hvis disse tanker skulle brede sig, hvad der er en stor risiko for, så bliver du gjort ansvarlig for dette! Det, du lægger for dagen her og viser Danmark, er tegn på et menneskehad, som må gribe de allerfleste med Ubehag.

Min Søn. JEG kan fortælle dig, at du ved disse tanker binder dig selv til Mørket og Jorden

med Lænker, der er så stærke, at kun en virkelig dybtgående Anger kan få disse Lænker

til at briste igen.

Min Søn. JEG sørger over dig!

G U D

                                                                                                                        

Jeg – Preben Kaas ønsker at sige til Jer alle, at så længe, I giver efter for sådanne tanker, så længe binder I Jer til Jorden og de jordiske inkarnationer. I bliver først frigjort, når I af al magt søger at følge Lyset og det gode; - og i Lysets Verden er der ikke plads til menneskeforagt eller menneskehad.

I Lysets Verden behandler vi alle hinanden med Respekt, Tolerance og Kærlighed, og er I først slået ind på denne vej, så vil I kunne skimte G U D´s RIGE i det fjerne, for så er I på vej til dette HERLIGHEDSRIGE, hvor Kærligheden er højest i kurs!

✱     ✱    

Der findes et menneske på Jorden, der har forstået dette så fuldt ud, at hun aldrig har haft Mørke i sin tanke. Hendes navn er Hanne Leffler, og hun er det Medium, der modtager mine ord til Jer i dette øjeblik.

Hun er i stand til om nogen at byde Mørket på Jorden en sådan modstand, at det tungeste Mørke snart vil være en Saga blot.

Og dette vil ske, uanset hvor mange der bærer Mørkets stempel på deres pande; - for dét,

der er sket her i Danmark, vil tegne Jordens Fremtid; - og det kan alverdens Modstandere

ikke ændre ! - Det er G U D selv, der står bag dette; - og herfor må vi alle bøje os!

 

Må Jeg – Preben Kaas ønske Jer alle en god sommer.

 

                              27. maj 2019                                                                                                  P r e b e n   K a a s

 

 

 

BEKRÆFTET  I  G U D's  NAVN

 

 

Fra Nettet:

Preben Kaas (født 30. marts 1930 i Aalborg, død 27. marts 1981 i København) var en dansk komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og filminstruktør.

Preben Kaas var søn af kapelmester Robert Kaas og dennes hustru Martha Tommerup. Han blev døbt i Ansgars Kirke,[1] der var indviet året før. Allerede som barn fik han flere mindre roller på teater, i radio og på film. Som ung fungerede han i en periode som en slags pædagog i ungdomsklubber, men samtidig spillede han skuespil i det små. Han vandt en amatørkonkurrence i 1955 og fik ved Ib Schønbergs hjælp foden indenfor hos Nordisk Film, hvor han fik en uddannelse som filmklipper.

Kaas fik aldrig en skuespilleruddannelse, men fik snart succes i komiske sammenhænge med flere revyengagementer, blandt andet i Cirkusrevyen. Han kom igen – efter ti års pause – til at indspille film, i starten mest alvorlige roller, men med en af hovedrollerne i serien om Soldaterkammeraterne kommer han ind på dansk films lystspilscene. Parallelt hermed fik han ansættelse på ABC Teatret, hvor han både virkede som skuespiller, forfatter og instruktør. Det var her, han mødte Jørgen Ryg, som han kom til at danne komisk par med i revy, teater, film samt pladeindspilninger. Hans teaterkarriere fortsatte med direktørposter på ABC-teatret, Cirkusrevyen samt Merkur Teatret.

Samtidig med teaterarbejdet fik han i 1960'erne og 1970'erne en række roller i folkekomedier, hvor han i flere tilfælde (som med Soldaterkammerater) også var idemand eller på anden måde involveret i filmens skabelse, ligesom Preben Kaas har medvirket i flere OLSENBANDEN-Film.