Vor SKABER selv kommer os nu til Trøst, medens CORONA-VIRUSSEN breder sig over Jorden. -

 


Denne TRØST  har Hanne Leffler 

                                                          modtaget  modtaget 

under  tankeinspiration

den 19. marts 2020  af
 G U D

  


 
G U D taler om Corona-Virussen

.


De Ord, JEG siger lige nu, er stilet til alle de mennesker, der ikke er i stand til på nuværende tidspunkt at bevare Håbet om en mere normal hverdag indenfor det første lange stykke tid.


Indrømmet. Situationen ser ikke god ud. Dét, det drejer sig om – Corona-Virussen - har efterhånden bredt sig så meget, så der ikke er mange steder i Verden, hvor den ikke huserer! JEG – Jeres SKABER kommer med disse Ord, som gerne skulle betyde en effektiv Trøst  til Jer .

                                                                         ✖       


Corona-virussen, som med kraft breder sig over hele Jorden, er et Mørkefænomen, som bliver tvunget til at tjene Lysets Sag !
 
•    For det første er der stadigvæk så meget karma på Jorden, der skal nå at blive afviklet, inden det lovede Paradis finder sted

•     Så længe der findes så mange mennesker på Jorden, der alle hver især har en karma, som kan blive udløst ved et Coronaudbrud, så vil dette være vejen frem for menneskene lige nu

•      Dét, der sker, når Corona-virussen breder sig blandt menneskene er, at det megen Mørke, der som bekendt stadig hviler over Jordens Befolkning, bliver afpolariseret og på denne måde vil Jorden blive befriet for så meget Mørke, der kunne stå i vejen for Lysets spredning på Jorden, at dette lille uvelkomne Virus i virkeligheden er med til at gøre Jorden klar til det ventede jordiske Paradis.

                                     •       •      

Slutresultatet, når Virussen helt er klinget af på Jorden, vil være en Jord, der for mennesker vil fremstå som mere lysfyldt og fredelig end nogensinde før!
                   
                          Så fat Mod – I mennesker på Jorden!
Dette lille Virus er med til at gøre Tilværelsen lettere for Jer alle, fordi det faktisk er med til at fjerne meget af det Mørke, der stadigvæk spærrer for udsynet til en bedre Verden.

.

.
 

Hvis I prøver at gennemleve tiden lige nu med dette for øje,

så vil det være lettere for Jer at forlige Jer med det besvær,

der også følger med.19. marts 2020                                G U D

                                           ✖   
                         

                                           
 
            Mørke og Lys, som ikke må forveksles med det jordiske mørke og lys, er mægtige magnetiske virkende Kræfter, som begge har indflydelse på det jordiske liv.
Mørket er lig med det Onde, og Lyset er lig med det Gode.
Dét, der er menneskenes opgave på Jorden, er at yde Mørket (det åndelige Mørke) modstand og følge Lyset, for kun på denne måde kan menneskene sejre over Mørket, så de kan forlade Jorden og vandre videre ad lysere og bedre veje, indtil Målet –       G U D’s Rige  -  er nået.